Folytatja a Fradi a jó sorozatot ma? Ma Európában: nagyok a kicsik ellen - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

Már a tegnapi cikkünkben is adtunk mára tippeket, de azt ígértük, hogy ma lesznek továbbiak. Sok nagy csapat játszik kis csapatokkal a hétvégén. Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy a sok kis odds nagyon csábító lehet, és ugyan sokszor bejön, de a javaslatunk, hogy bánjunk azokkal is óvatosan, és csak alapos körültekintés után tegyük meg azokat A nagy csapatok egy része lehet, hogy tartalékosan vagy sztárokat pihentetve áll fel egy-egy bajnokihoz a végjáték státuszban álló Európai kupák miatt. Van ahol ezt figyelmbe kell venni! Gondoljuk arra, hogy a Barca és a Real is pontot hullajtottak az előző fordulóban a kis oddsok ellenére. 

ftc_haladas_kicsi.jpg(169) Haladás – FTC, Tipp: 1X, Oddsok: 3.15 /3.25

A Fradi ugyan nagyon jó formában kezdte a tavaszi idényt, és remek játékosok alkotják a keretet, de még nem teljesen kiforrott a játékuk. Nagyon jó csapat lehet a Fradi, de tudjuk, hogy a fák nem nőnek az égig, valamikor meg kell szakadnia minden jó sorozatnak. A hazai csapat ideális ahhoz, hogy elvegyen egy vagy akár több pontot is a FTC-től, ugyanis tudva lévő hogy hazai pályán ritkán kapnak ki.  A nagy oddsoknak köszönhetően ezt a meccsek 1X-ben fogadjunk meg. Meglepetés azaz hazai is lehet, de az X is jó nekünkJ

(148) E. Frankfurt - Bayern München, Tipp: Vendég, Odds: 1.57

A Bayernek mostanában teljesen mindegy hogy hol játszik és hogy ki ellen. Nagyjából mindenhol győz. Olyan keret adott a Müncheniek oldalán, aminek a B sor is elég lenne a Budesliga megnyeréséhez, ezért azzal nem számolunk jelenleg, hogy nagyon sűrű a programjuk a BL miatt. Ha azt gondoljuk, hogy a vendégek tartalékolnak, akkor elég visszatekinteni a múlt hétre mikor 9 gólt rúgtak a Hamburgernek. (Ezen a meccsek Ribery, Müller csak csere volt!!).  A Frankfurt nem történelme szezonját futja, az elmúlt 2hazai mérkőzését ráadásul elveszette. Sima vendég győzelemre számítunk.

(145) Dortmund - Augsburg , Tipp: Hazai, Odds: 1.31

A Dortmund otthon fogadja a kiesés ellen küzdő Augsburg-ot. Ugyan a vendégek szépen gyűjtögetik mostanában a pontokat, de a csapat ereje nem elég ahhoz, hogy a Dortmundi arénában is fejfájást okozzon. A hazaiak elképesztően magabiztosan hazai pályán. Itt is lehetne mondani, hogy  a BL miatt a Dortmund győzelmet nem lehet biztosra venni, de ha megnézzük a korábbi BL fordulók előtti meccseket akkor a tartalékolás nem lelhető fel az eredményeikben.  A két csapat őszi összecsapásán a Dortmund sima győzelmet aratott vendégként is.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr305203692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása