Akinél nincs DigiSport vagy Sport1... - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

sopcast-screen.jpg

Sziasztok! Ez most nem egy tippes bejegyzés. Csupán segíteni szeretnénk azokon akik nem tudják nézni a DigiSport vagy a Sport1 csatornákat, de nagyon szeretnék élőben látni a két esti BL meccset. Ez a két meccs a  Manchester United - Real Madrid és Dortmund - Shaktar

Tehát az oldal ami kell nektek : http://www.sportlemon.tv/c-1.html

Itt láthatjátok, hogy milyen meccsek mikor mennek élőben. Ha a meccsre kattintotok akkor ott látni fogtok egy pár linket ahol nézni nézhetitek a mérkőzést.(persze csak akkor ha már megy a meccs) Van olyan link ami épp nem működik, de ne csüggedjetek, akkor egy másik linket kell választani. Általában bő a választék. A sok reklámot próbáljátok mindig bezárni. A teljes képernyős üzemmódnál pedig a reklámok nem is jelennek meg.

Másik és jobb megoldás, hogy olyan linket találtok aminek a neve mögé az van írva, hogy: SOPCAST. Az ilyen linkek megnyitásához az alábbi ingyenes program telpítés szükséges: http://download.chip.eu/hu/SopCast_140627.html

Ha ez a program már fent van a gépen  (ha nincs akkor telepítsd fel a fenti linkből) akkor a Sopcast-os linkeket meg lehet vele nyitni. Ezzel általában sokkal jobb minőségű közvetítéshez jutunk. (nem ritka a full HD) és a reklámokat is kiküszöbölhetjük és a böngészőnk sem fog lefagyni :)

Jó szurkolást! :)

2 komment

Címkék: élő

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr115117726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabesssz 2013.03.05. 11:56:07

Szia!
Köszi, jó az oldal, grat hozzá! :D
Tippmix tippek fórumon láttam a linketek, szóval gondoltam beköszönök! :D
mára szerintem jó lehet:
dortmund tj, vagy 2,5 over
real tj, vagy 2,5 over
valamint szerintem a watford és a cardiff is nyer ma a multkori bukta után.....
szerintetek? :)
sok szerencsét nektek! :)

NapiMix · http://napimix.blog.hu 2013.03.05. 12:09:37

@Csabesssz: Köszi, rajta vagyunk :) nézd meg az mi tippjeinket is :) nagyon hasonló mint a tied és ha tetszett az oldal vagy a vmelyik bejegyzés akkor dobj egy lájkot:) jól esne :)
süti beállítások módosítása