Válogatottak hete : szegényes a tipplap - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

Túl vagyunk a sok mérkőzést és sok meglepetést hozó hétvégi fordulón és az ünnepeken. Sajnos elmaradtak a NB1 mérkőzései, így nem tudtunk fogadni a Vidire, pedig nagyon szerettünk volna.  Az ünnepek alatti fogadásunk felemásra sikerült, ugyanis volt egy 100%-os napunk és volt egy kevésbé sikeres, amit főleg a meglepetéseknek köszönhetünk. Na de ilyen a tippmix és ilyen a foci. Ettől szép és ettől izgalmas. Nem csüggedünk, lesz még is nagyon sok remek tipp:)

Ezen a héten a válogatott mérkőzések miatt kevés klubmérkőzés lesz és kevés fogadási lehetőség is. Ettől függetlenül próbálunk minden napra pár jó tippel szolgálni, különös tekintettel a VB selejtezőkre. Annyit azért elmondhatunk, hogy bár hiányozni fognak a csapatok a héten, a válogatott csapatok szerencsére általában jól fogadható meccseket játszanak. Sok a sikeres papírmeccses fogadás és mis is erre fogunk utazni a hét második felében.

Nagyon várjuk a válogatottunk szereplését, bízva a sikerben a Románok ellen. A Bukik szerint mi vagyunk az esélyesek? Ti mit gondoltok?

A mai kevés fogadási lehetőségből mégiscsak szemeztünk párat:

FC-Metalist-Kharkiv-resimleri-14.jpeg(031) (0-1) Metalist Harkiv - Goverla Uzhgorod: Tipp: Hazai, Odds: 1.42

Két szélsőséges formában lévő csapat találkozik egymással.  Míg a Harkiv bombaformában van ( elmúlt 5 mérkőzés 15-4-es gólkülönbség, 5 győzelem), addig a vendégeknek mindössze egy döntetlenre futotta 4 veseség mellett. (5-13). Azt gondoljuk, hogy több mint egy góllal biztosan jobb lesz ma este a hazai csapat.

 (034) Metalist Harkiv - Goverla Uzhgorod: A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz, Odds: 1.63

Ugyanerre a mérkőzésre további tippünk, hogy sok gól fog születni. Egyrészt könnyen előfordulhat egy kiadós vendégverés, másrészt a statisztikák arról árulkodnak, hogy mindkét csapat mérkőzésein átlagban 3 gól esik. Ez még jobban igaz, ha az elmúlt időszakot vesszük alapul.

pipa.png(052) Dynamo Dresden - 1. FC Köln, Tipp : Vendég, Odds: 2.10

Bár a két csapat egymás elleni mérkőzéseik nem szoktak egyértelmű kölni győzelmeket hozni, ma mégis az a benyomásunk hogy a vendégek a mérkőzés esélyesei. A kölni együttes még harcban van a Bundesligába jutásért, és biztosak lehetünk benne, hogy ezért mindent meg is fognak tenni. A Bajnokságban 4. helyen állnak, míg a vendégek csak a 16. helyet foglalják el és ha nem figyelnek akkor könnyen a 3. vonalban találhatják magukat. A formákat tekintve a Kölni a bajnokság legjobban prosperáló csapata az elmúlt 5 mérkőzés alapján 7-1 –es gólkülönbséggel. Ezek alapján vendég győzelmet várunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr945140949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása