Izgalmas Premier league meccsek várhatók! - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

Nagyon sok mérkőzést játszanak ma a fontos Európai bajnokságokban. A legtöbb nagy csapat lejátssza a bajnokiját ma. Több sztárcsapatra is olyan mérkőzés vár amin  könnyedén begyűjtheti a három pontot. Az MU, Reál, PSV és Celtic is olyan ellenféllel csap össze, ahol a kötelező a győzelem. Nem rossz ötlet egy szelvényre tenni ezeket a papír meccseket, egy duplázós szelvényt is ki lehet belőlük hozni. Na de csak óvatosan. A papírmeccsek sokszor becsapósak lehetnek. Minden ilyen mérkőzés előtt kijár egy kis elemzés minden tipp megtétele előtt. Fontos figyelembe venni a csapatok motivációját. Lehet olyan kis odds-os mérkőzés ahol a nagycsapatnak már nem szükséges minden áron a 3 pont, mivel 20 ponttal vezeti a bajnokságot, vagy pihenteti sztárjátékosait, vagy azok válogatott mérkőzésre készülnek. Ha ilyen a helyzet és teszem azt az ellenfél a kiesés ellen küzd, akkor könnyen kijöhet egy uncsi 0-0 vagy 1-1, főleg ha azt a kis csapat otthonában rendezik.

hi-res-142874101_crop_650x440.jpg

(148)     Southampton - Liverpool, Tipp: Vendég  , Odds:  1.82

A Liverpool a EL- indulásért küzd és ha jól taktikázik akkor oda is érhet. Az Arsenált kell ehhez beérnie, aki jelen pillanatban csak 1 ponttal előzi meg. A csapatok formáját nézve a hazai együttes nagy sorozatban van. Az elmúlt 5 mérkőzést alapul véve ők lőtték a legtöbb gólt az angol pontvadászatban. A gólokat szép számmal szállítja a góllövőlistát vezető Luiz Suarez. A hazai csapat nem hangolt jól a mai meccsre. A múlt héten hazai pályán kapott ki  a QPR-tól, ami nem valami jó ajánlólevél. Szerintünk a Southampton nem tud ma megbirkózni a nagyon gólerős vendégekkel.

pipa.png(130)     Dortmund – Freiburg, Tipp: Hazai, Odds:  1.36

 A Dortmundi csapat harcol, hogy megtartsa a BL csoportkörös indulás jogát a Bundesliga 2. helyével.  Jelenleg ez úgy tűnik, hogy nincs veszélyben, de egy-egy elhullajtott ponttal könnyen a sarkába kerülhetnek az üldözők. Ezért - főleg hazai pályán - kötelező begyűjteni a könnyebb súlyú ellenfelek ellen a pontokat.  A pontvadászat 8. helyén álló Freiburg ideális ellenfél lehet. A vendégek nincsenek valami nagy formában. Az előző fordulóban 5 gólt kaptak hazai pályán a gyengécske Wolfsburgtól. Ezzel ellentétben a hazai csapatnak nagyon megy a szekér. Az előző 3 hazai tétmérkőzősükön 9 gólt lőttek 1 ellenében. Szerintünk könnyed haza győzelemre lehet ma számítani.

(171)     Lille - Evian Thonon Gaillard, Tipp: Hazai, Odds:  1.45

A Francia bajnokság 6. helyén álló Lille a 16. helyen álló EVian GT-t fogadja. A hazai együttes mindössze 2 ponttal van lemaradva az EL indulást biztosító 4. helytől és bombaformában játszik. Az elmúlt 5 mérkőzés eredménye: 5 győzelem,  13-4-es  gólkülönbség. A győzelmi esélyeket tovább növeli a korábbi egymás ellen lejátszott mérkőzések eredményei, ami egyoldalú hazai sikert vetít előre. Novemberben, idegenben is sima 2-0 ás győzelmet aratott a Lille.

 (170)    Montpellier - Troyes, Tipp: Hazai, Odds:  1.45

Az előző elemzéshez nagyon hasonló elemzést lehet elmondani erről a mérkőzésről is. Erős és formában lévő csapat fogad gyenge csapatot. A Montpellier otthon remekel. Az elmúlt 4 hazai mérkőzésen 8 rúgott és csak 1 kapott gól a mérlegük. Szerintük ma tovább növelhetik a góljaik és pontjaik számát is.

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr915137642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása