Bajnoki fordulók: Nagyok a kicsik ellen hétvége következik - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

A napokban elég sok meglepetés született. Gondoljunk csak a Basel meglepően jó játékára tegnap vagy a Dortmund gólképtelenségére a malaga ellen. Ez biztos sokunknak vitte le a mixét, de nem adjuk fel ! A mai napra nem sok jó lehetőség van a tipplapon ezért már a holnapi meccsekre is adunk tippeket. Ez nem azt jelenti, hogy holnap ne lennének további tippek. Lesznek!

155669203.jpg

(145)  Dortmund - Augsburg, Tipp: Hazai, Odds: 1.31

A Bundesliga 2. és 13. helyen álló csapatai csapnak össze és köztük legalább 2 szintnyi minőségi különbség van. Ugyan az Augsburg jól gyűjtögette a pontjait az elmúlt időben magához képest, de ezt olyan csapatok ellen akik ugyancsak nem a tabella elején találhatóak. A két csapat novemberben már megmérkőzött egyszer egymással és akkor, idegenben is sima Dortmundi győzelem született. Szerintünk ez most sem lesz másképp.

(144)  Leverkusen - Wolfsburg, Tipp: Hazai, Odds: 1.51

A Leverkusen keményen küzd az üldözőkkel, hogy a következő idényben biztosan indulhasson a bajnokok ligája csoportkörében. Ehhez minden mérkőzését hoznia kell. Ezek a mérkőzésen az ellen a Wolfsburg ellen lép pályára, aki ugyan nagyon erős idegenben, de nem elég erős, hogy a legjobbakat is megszorítsa. A tabella elején álló csapatokkal szemben azért nem olyan fényesek az eredményeik. A hazaiak hazai pályán nagyon magabiztosak a kisebb és középcsapatokkal ellen. Ugyan a Dortmund és a München ellen vereséget szenvedtek, de ezt leszámítva általában hozzák a 3 pontot. A két csapat korábbi egymás elleni eredményeit sem árt figyelembe venni, ami a Leverkusen otthonában elég egyhangú a haza csapat javára. Szerintünk, ha nem is nagyon simán, de a hazaiak behúzzák a meccset.

(192) Vitesse - NAC Breda, Tipp: Hazai, Odds: 1.42

Azt hallottam minap, hogy a „vitézekre” mindig érdemes otthon fogadniJ Ezt az elvet tartjuk be most is. Persze nem a mondás miatt, hanem mert nagyon jó formában játszik a hazai csapat. Az elmúlt 5 mérkőzése mindegyikén győzni tudtak, amin átlagban majdnem 3 gólt sikerült elérniük, ami imponáló. A vendég Breda nem tartozik a legjobb  idegenben jól szereplő csapatok közzé, így a Vitesse ellen sem számíthatnak sok jóra. Figyelembe kell venni azt is, hogy a hazai csapatnak komoly esélye van BL selejtezős helyet megszerezni, ugyanis pontazonossággal a 2-3 helyen a PSV-vel. Ez komoly motivációt jelenthet, ami tovább erősíti a hazai győzelem esélyeit.

Néhány tipp amit elég biztosan megjátszható, és egy szelvényre is elhelyezhető:

178 Barcelona - Mallorca, Tipp: Hazai, Odds:1.18

175 Real Madrid - Levante, Tipp: Hazai, Odds:1.14

107 Feyenoord - Venlo, Tipp: Hazai, Odds:1.21

189 Juventus - Pescara, Tipp: Hazai, Odds: 1.13

Eredő egy szelvényen: 1,83

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr435199960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása