Ma: Liverpool, Tottenham, Chelsea , Vidi - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

gerard2-1.jpg(237)     Liverpool - West Ham, Tipp: Hazai, Odds: 1.34  

A Liverpool remek formában játszik mostanában és azt a West Ham-et fogadja aki nem a legjobb arcát mutatta az elmúld időszakban. Ha ügyesek a hazaiak, akkor még akár odaérhetnek valamilyen Európai kupás indulást érő helyezésre, de ehhez minden hazai mérkőzésüket hozniuk kellene. Ma ehhez a vendégek ideális ellefél szerepét tölthetik be, hiszel az elmúlt 5 bajnokijukon idegenben 4 szer kikaptak. Gerard jó formája és Suarez zsenialitása elég lehet ahhoz hogy a átlagos csapat formáját mutató vendégeket elleni meccset simán lehozzák.                                                   

(239)     Tottenham – Everton,Tipp: X2, Odd: 3.20/3.00

Alapból azt mondanám hogy  Tottenham az esélyesebb, de jelen körülmények közt szerintünk ez nem áll. Több jel arra mutat, hogy a vendégek jönetnek ki jól a mai összecsapásból. Ezek: A hazaiak erősen enerváltak és dekoncentráltak lehetnek a hétközi Basel elleni meccs miatt. Tartarékolhanak a Balesi visszvágóra ami jövő héten lesz. Sajos a Bale megsérült és biztosan nem lesz ott a pályán. Mindehhez az os hozzájön hogy az Everton eredményes mostanában. Mi ezen a meccsen azt várjuk hogy legalább x –re lehozza a meccset a vendég csapat és X2-re fogadunk.

(240)     Chelsea - Sunderland, Tipp: Hazai, Odds: 1.33  

Nem szeretünk a Chelsea-re fogadni, mert az egyik legkiszámíthatatlanabb sztárcsapat. Képesek remek játékra, de le tudnak, hogy egy 1,05-ös szorzójú meccset 0-0 –ra is. Ma mégis fogadunk rájuk, hiszen mostanában nagyon összekapták magukat.  Hazai pályán az a hetekben nagyon meggyőzőek voltak. A vendégek ezzel ellentétben olyan halvány csapatok ellen véreztek el idegenben, mint a QPR és a Reading, amely két csapat a sereghajtó a bajnokságban. Sima hazai győzelmet várunk.

(250)     Diósgyőr - Videoton, Tipp: Vendég, Odds: 1.75

A Diósgyőrnek remek játékosaik vannak, akik elméletben jó eredményre képesek. Több válogatott is játszik a hazaiaknál, de csapatként ezt még nem tudták érvényesíteni. Másrészt sokat lehet arról hallani, hogy sok a probléma hazai oldalon. Rengetek a sérült, van eltiltott (Elek Ákos), és nagyon szűk a keret. Ezzel ellentétben a Vidi bombasztikus formában játszik. Elmúlt 3 NB1-es bajnoki mérlege 14 rúgott és 0 kapott gól!!! Szerintünk a Vidi lendülete ma elég lesz a nem ideális körülmények közt készülő hazaiak ellen.

A végére négy jól fogadható egy szelvényre elhelyezhető meccs, több mint duplázásért

  • 255 Olhanense – Benfica, Tipp:Vendég, Odds 1.25 (A biztosra menők ezt kiveszik,az EL-miatt)
  • 224 Ajax - Heracles, Tipp:Hazao,Odds: 1.18
  • 207 Zenit - Krilja Szovjetov Szamara, Tipp: Vendég,  Odds: 1.25
  • 248 Plzen - Teplice, Tipp:Vendég,Odds: 1.25           

Eredő odds: 2,48

Lájkoljatok minket az oldal tetején, kérdezhettek, kritizálhatok, dumálhattok a weboldal jobb oldalán a cikk mellett. Sok szerencsét! Jó tippeket!                                            

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr855205377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása