Európa Liga. Ők nyerhetnek ma: Chelsea , Tottenham, Benfica - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

Sziasztok!

Elöször is elnézést szeretnénk kérni, hogy az ünnepek táján kevesebb tippet olvashattatok. Igyekszünk minden napra adni valamit, így mára is van néhány jó tippünk!

Gareth+Bale.jpg

*(0-1) Tottenham - Basel, Tipp: Hazai, Odds: 1.96

Hendikeppel is nagyon esélyes a hazai csapat! A hazaiak nagyon eredményes támadó focit játszanak, és a vendégek nem tünnek olyan erősnek, hogy a Bale és társai lendületét komolyan megtőrjék. A Tottenham nagyon komolyan veszi az Europa ligát. A EL meccsek a bajnokságnál is fontosabbak számukra. Ez a EL fordulók elött lejátszott bajnoki eredményeiken is megmutatkznak, a csapat mindig kicsit tartelékol. Basel tavaly remek idényt futott, de ezt szerintünk nem tudja megismételni. Több mérkőzésen is megmutatkozott -főleg idegenben - hogy nem képvisel elsöprő erőt a csapat (vereségek: Zenit, Dinamio Kiev,Videoton !!:)) A hazai csapat elsöprő lendülettel rohan át az ellenfeleken és mi nem érzünk annyit a Baselben, hogy ennek ellenáljanak Londonban. Zidane a világ legjobb játékoai közzött emlegette a nagyon jó formában játszó Bale-t. Szerintünk este ő lehet az egyik aki elbillenti a mérleg nyelvét

Benfica - Newcastle, Tipp: Hazai, Odds: 1.47

A hazai csapat rendkívül jó szezont fut idén a bajnokságban és a nemzetközi porondon egyaránt. Utóbbi 10 hazai mérkőzéséből 9 megnyert és csak 1 lett döntetlen. A Newcastle majdhogy ennek az ellenkezőjét produkálja. Elég gyenge szezont futnak siralmas idegenbeli mérleggel. A Benfica simán otthon tartja a 3 pontot.

Chelsea - Rubin Kazan, Tipp: Hazai, Odds: 1.48

Egyértelmű esélyese a párharcnak a Chelsea. El kell ismerni, hogy a vendégek elég masszívan tudnak védekezni és már idegenben is meg tudták mutatni, hogy a legnagyobb csapatok ellen is képesek a jó játékra és eredményre, de a hazaiak mostanában nagyon elkapták a fonalat hazai pályán, míg a vendégek gyengélkednek idegenben. A pillanatnyi forma közti különbség és a hazaiak nagyobb nemzetközi rutinja nagyon sokat hozhat a hazai konyhára a mai estén.

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr355193475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása