Egy laza, több mint duplázós tipp mára - Neymarék ma is szambáznak! - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

0_5_1.jpgA válogatott mérkőzéseknek köszönhetően a mai napon is elég szegényes a tipplap. Ettől függetlenül próbálunk adni mára is néhány tippet. A mai napon nem csupán mérkőzésekre tippelünk hanem egy szelvény ajánlatunk is van, amire az alábbi meccseket tesszük:

pipa.png(048)     U21Anglia - U21Ausztria, Tipp: Hazai, Odds: 1.27

A hazai csapat az elmúlt 10 hazai mérkőzősét kivétel nélkül megnyerte és eközben mindössze 1 gól kapott. A vendégcsapat nem tekinthető nagyon gyenge együttesnek, de a komoly futballkultúrájú Nyugat-Európai országok válogatottjai ellen rendre vereséget szenvednek. Ez szerintünk ma sem lesz másképp. 

pipa.png(052) U21Skócia - U21Luxemburg, Tipp: Hazai, Odds: 1.13

Az előzőnél is kisebb kockázattal jár ez a tippünk. A tippünket az alacsony odds mellett a vendégcsapat gyenge teljesítményére alapozzuk. Az is ritka, hogy a Luxemburgiak gól rúgnak idegenben, de a pontszerzés még ennél is ritkább. Ha ezt vesszük alapul és azt, hogy a szeptemberben lejátszott mérkőzésük sima 3-0 ás Skót győzelemmel zárult, akkor máris nyugodtak lehetünk a tippünk felől.

pipa.png(065) Brazília – Oroszország, Tipp :Mindkét csapat szerez gólt: igen (H), Odds:  1.81

Nem szoktunk barátságos mérkőzésekre fogadni, és a végkimenetel tekintetében ezt most is kerüljük. A Brazilok világturnét rendeznek, aminek ez a mérkőzős a 3. állomása. Az elmúlt 2 mérkőzősen az Angolok és a Olaszok ellen játszottak, és mindkét találkozón legalább 3 gól esett, és legalább egy-egy mindkét oldalon.  Formálódó Brazil együttesről van szó, ahol még a csapat egyik része sincs teljesen rendberakva. Mind a támadásokkal, mind a védekezéssel akadnak problémák. Azt gondoljuk, hogy a Brazilok a VB-re való felkészülés jegyében egyelőre kísérleteznek, és nem esnek kétségbe, hogy ha gólokat kapnak. Arról pedig nincs kétségünk, hogy egyet legalább rúgnának Neimarék. Összességében azt gondoljuk,hogy ide-oda lesz legalább egy gól.


Eredő odds :  2,59

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr425166968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása