Ma este : Hajrá magyarok! Ria-Ria-Hungária! - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

uj_meccs12.jpgAz elmúlt napokban sok volt az elemzés ezért mára nem kaptok sok rizsát. Jöjjenek a tippek rövid elemzésekkel:

pipa.png(078) *(1-0) Kazahsztán – Németország, Tipp: Vendég, Odds:  1.3

pipa.png(082) Kazahsztán - Németország: A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz,  Odds: 1.30

Németország magabiztos, kiegyensúlyozott és a gyenge csapatokat általában megszórja. Szerintünk legalább 3 német gól várható, ugyanis a németekre jellemzőek a gólzáporos meccsek,ha van módjuk játszani a saját játékukat. Ma lesz erre mód bőven.

(092) Magyarország - Románia, Tipp: Hazai, Odds: 2.52

Mi magyarok ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban vagyunk legjobban ellátva hírekkel. Azt gondolom, hogy semleges pályán, ideális körülmények közt, nem biztos, hogy le tudnának győzni a Románokat, de most semmi sem ideális, főleg nem nekik. Számunkra kedvező talajú pályán, és itthon játszunk (még ha üres is lesz a stadion). Marica hiányozni fog román oldalon, akire a Román támadások nagy része épült mostanában, a védelem pedig mindkét oldalon szellős lehet. Több gólos mérkőzésre számítok, ahol mi leszünk jobbak 1 vagy 2 góllal, ezért az alábbi 3 tipp is jó szerintünk:

pipa.png(096)  Magyarország szerez gólt: igen (H) , Odds 1.32

pipa.png(097)  Románia szerez gólt: igen (H) , Odds: 1.35

pipa.png

(098)  Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) , Odds 1.78

pipa.png

(103)  Hollandia - Észtország: A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz  1.40

A hollandok otthon a gyengébb csapatok ellen nem szoktak totojázni, és ráadásul a vendégeket mostanában a jobb csapatok rendesen meg is szórják.

(106) Svédország - Írország, Tipp: Hazai, Odds: 1.50

A Svédek. Nem szeretjük őket, mert alig van olyan VB vagy EB selejtező ahol ne Ibrahimovics miatt ne jutnánk végül tovább. Kivételesen a svéd fenegyerek ma segíthet nekünk. A hazaiak nagyon magabiztosak otthon, ha papíron gyengébb ellenféllel kell játszaniuk. Szerintünk ma sem lesz gondjuk és behúzzák a 3 pontot. Reméljük, hogy Ibrának nem gurul el a gyógyszere a 20. percben és nem állíttatja ki magát. Hozzáteszem, válogatott meccsen ez ritka nála.

(112) *(0-2) Spanyolország - Finnország, Tipp: Hazai, Odds:1.74
(115) Spanyolország - Finnország: A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz, Odds:1.36

Ennél a kettőnél csak simán azt várom, hogy 4 vagy 5 dugó lesz a vége :)

Hajrá Magyarok!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr615162132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása