BL játéknap : Gázolhat a Reál - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

Champions-League-Generic-General_2849932.jpg(164) Sampdoria szerez gólt: igen (H) vagy nem (V), Odds: 1.31

Hagyományos rangadó vár ránk ma az Serie A-ban.  Két olyan csapat csap össze akik közül egyik sincs kirobbanó formában, de ha csak a hazai mérkőzéseket vesszük alapul akkor a Samp nagyon jól teljesít mostanában. A Parma-t és a Rómát is sikerült maguk alá gyűrniük a hetekben, és a Milan ellen is loptak pontot. A Inter viszont semmilyen tekintetben nem remekel az elmúlt időszakban. Különösen vendégként nem valami acélosak. Az elmúlt 15 mérkőzésen a  - kivéve Román Cluj ellen - mindig kaptak legalább 1 gólt. Ezek alapján nem valószínű, hogy ez a sorozat pont az otthon remeklő Samp ellen szakad meg.

(193) Real Madrid - Galatasaray: A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz 1.32

Papíron sokkal erősebb Real fogadja a jó erőkből álló, de gyengébb török csapatot. Ha a papírforma jön akkor legalább 3-szor fog zörögni a vendég csapat hálója. Azt is érdemes megemlíteni, hogy nem ritka, hogy a Madrid könnyen elkerülhető gólokat kap hazai pályán, és így könnyen kialakulhat egy 4-1, 3-1 es hazai siker ami több mint jó nekünk.

(175) Malaga - Dortmund: A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz, Odds: 1.81
(181) Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V), Odds: 1.69

Papíron a Dortmund a mérkőzés esélyese, és mint az, idegenben sem fog bekelni. A tippemet arra alapozom, hogy a Dortmund minden ellenfele ellen szerez gólt, függetlenül, hogy Bundesliga, vagy BL mérkőzősről van szó, és biztosan lehetünk benne, hogy este is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a nagyon fontos idegenben szerezett gól meglegyen. A Malaga otthon nagyon veszélyes csapatnak számít. BL mérkőzéseinket megfigyelve is látszik, hogy otthon bárkinek képesek bepakolni néhány gólt. (Milan, Porto, Anderlecht). A Bajnokságban is bárki ellen megrezeg a háló. (Barcelona, Real Madrid ellen 3 szor is!!). Ezek a tények arra engednek következtetni, hogy sokgólos mérkőzés várható ahol mindként csapat be fog találni.

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr205189416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása