Főpróbát tart a Juventus az Inter ellen - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

Juve-vs-Inter.jpg(142)     Internazionale - Juventus, Tipp: Döntetlen, Odds: 3.05              

Ugyan a Juve a mérkőzés esélyese mint bajnokaspiráns, de figyelemmel kell lennünk arra, hogy a vendégek 9 ponttal vezetik a bajnokságot és 3 nap múlva elődöntőt játszanak a Bajnokok Ligájában a München ellen. Azt gondoljuk, hogy a bajnokság mellett -ami innen már lehozható- az erejük nagy részét a BL-re szeretnék fordítani. Ezeket figyelembe véve, ha pihentetnek egy-két játékost könnyen becsúszhat a pontvesztés, de mégsem rengeti meg őket. Az Internek viszont élethalál harcot vív azért, hogy indulhasson az Európa Ligában jövőre, és ezért biztos utolsó végig fognak harcolni. Szerintünk ma a két csapat megosztoznak a pontokon.

(126)     Everton - Stoke, Tipp: Hazai, Odds: 1.50

A jó formában lévő Everton fogadj a gyenge idegenbeli formát mutató Stoke csapatát. A tippet nem annyira az Everton erejére, hanem inkább a Stoke gyengélkedésére építjük. A Everton az elmúlt időszakban javuló formát mutat, még a Manchester Cityt is legyőzte otthonában. A vendégcsapat viszont idegenben csapnivaló és nem csak a mostanában, hanem az egész idényt figyelembe véve is. Idegenbeli formájuk lehangoló (V,V,V,V,V). Másink megközelítésből azt is lehetne mondani, hogy a hazai csapat legalább 2 gól szerez a formája alapján, míg a Stoke maximum 1-et képes lőni, de esélyes, hogy vendéggól nélkül telik el a 90 perc.  Elmúlt 5 fordulóban idegenként 2 rúgott gól és 10 kapott a mérleg. Sima Everton győzelem várható.

(120)     Arsenal - Reading, Tipp: Hazai, Odds: 1.23

Hasonló az elvünk ennél a tippnél, mint az előzőnél. Jó formában lévő Arsenal a csapnivaló Reading ellen. A formatáblázat 2. és utolsó csapatáról van szó. A vendég együttes az elmúlt 5 meccsen még csak pontot sem tudott szerezni, míg a hazaiak 4 győzelemnek is örülhettek. Az egymás elleni mérkőzéseik is egyhangúak a hazai csapat javára. Decemberben 5-2-es Arsenal győzelemmel zárult az két csapat összecsapása, ami ráadásul a Reading otthonában volt.

(148)     Rayo Vallecano - Malaga, Tipp: Hazai, Odds: 1.90

A tabellán elfoglalt helyezésük alapján a Malaga lenne az esélyesebb, de ha megnézzük a formákat és a két csapat egymás elleni mérlegét, akkor egyértelműen a hazaiak a meccs favoritjai. A hazaiak mostanában szépen gyűjtögetik a pontokat hazai pályán. Olyan csapatok véreztek el a Rayo pályáján pár hete mint az Atletico Madrid vagy a Betis.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr255184067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása