Ma ismét a pályán Ibrahimovics és Backham! - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

ibra-beckham.jpg

pipa.png(099)     Paris SG - Montpellier  Tipp: Hazai, Odds: 1.52

Ugyan a Ibrahimovicsék összességében nincsenek nagy formában, és a vendégen elleni eredményeik sem túl meggyőzőek, mégis azt kell mondanunk, hogy mára mégis egyértelmű PSG főlényt jóslunk. Ha megvizsgáljuk a PSG hazai formáját, majd a Montpellier idegenbeli formáját, akkor láthatjuk, hogy  PSG leginkább otthon erős, a vendégek pedig leginkább idegenben gyengék. A hazai csapat hazai formája :(GY,V,GY,GY,GY) A vendégcsapat idegenbeli formája: (V,GY,V,V,V)  Ma megnézhetjük bajnokin is, hogy hogyan működik a Backham-Ibra páros.

pipa.png(081) Videoton - Siófok, Tipp: Hazai, Odds: 1.20

Annyira papírforma mérkőzés, hogy nem maradhat le egyetlen szelvényről sem 1,2-ért:) A Vidi kirobbanó formában játszik. Idei 10 mérkőzésből 9 nyert és csak 1 döntetlen lett. A Siófoki csapat a Vidivel ellentétben elég rossz formában van, különösen, ha vendégként játszik. Egyértelmű hazai győzelmet várunk.

pipa.png(072) Nordsjaelland - Aarhus GF, Tipp: Hazai, Odds: 1.90

Teszünk egy kis kalandozást a dán bajnokságban is. Fogadhatnánk a listavezető FC Köbenhavenre, de nem tesszük, mert  már olyan sokkal vezeti a bajnokságot, hogy bármikor kiengedhetnek, és nem akarjuk, hogy ezt a pénztárcánk bánja:) A Nordsjaelland számára azonban még koránt sincs vége pontvadászatnak. A hazai csapat mindössze 2 pontra áll a Bajnokok Ligája selejtezőt érő 2. helyezéstől, és 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a második helyen álló Randers. Ha a mai mérkőzésen nyernek, máris jó helyzetbe kerülnek. A hazai csapat biztosan mindent meg fog tenni ennek érdekében. Az elmúlt fél évben kétszer is megmérkőztek a csapatok és mindkét alkalommal a Nordsjaelland bizonyult jobbnak.  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr475179428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása