A pokol várhat ma a Magyar válogatottra Isztambulban! - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

602068_10151509888176941_435606143_n.png

Azzal kezdeném hogy a tegnapi tippmix ajánlatunk 100%-osra sikerült, tehát aki velünk fogadott az több mint megduplázhatta a pénzét:)  A mai napon ismét van min izgulni, mert nagyon sok izgalmas mérkőzős vár ránk. A pénteki Vb selejtezőkre a Magyar vonatkozású tippjeink is majdnem 100%-osak lettek. Ha az az utolsó utáni perces Román gól ne lett volna... De lett, és így csak az a tippünk jött be, hogy mikét csapat lő gólt, és csak 1 pontot szerzett a csapatuk. Nem sokon múlt.  A mai selejtezőkre ismét van néhány tippünk. Kezdjük kicsit bővebben azzal ami minek legjobban érdekel.

pipa.png(114) Törökország- Magyarország, Tipp: mindkét csapat szerez gólt: igen (H)  Odds: 1.93

Vegyük sorba először a kemény, azaz a tény, majd a puha tényezőket. Tény, hogy itthon is legyőztük a törököket. A hazai csapat eredménytől függetlenül, majdnem mindig kap egy gól hazai pályán. A magyar csapat 11 mérkőzős óta mindig rúgott legalább egy gólt mikor idegenben játszott. Angliában, Hollandiában, Csehországban is be tudtunk találni. Ritka, hogy a törökök ne rúgnának gólt otthon, de ha figyelembe vesszük a magyar válogatott jelenlegi védelmét, akkor szinte biztosak lehetünk, hogy sajnos esélyes a kapott gól. A puha tényezőkről annyit, hogy olyan hangulat várhat a mieinkre Isztambulban, ami még a komoly profikat is próbára teheti. Ilyen helyzetben még a biztos láb is megremeghet. A török válogatott viszont a mélypontját éli. Hiába alkotják jó játékosok a csapatot, egységben képtelenek jó formáét mutatni. A pénteki mérkőzésükön, nem sok kellett, ahhoz, hogy az informatikusokból, közgazdászokból és postásokból álló veszedelmes Andorrai válogatott betaláljon nekik. Győzni is csak némi szerencsével sikerült. Összességében, bár a szívünk ismét magyar győzelmet súg, a pénteken látottak miatt a végkimenetelre pénz nem tennénk, de az ide-oda gólban biztosak vagyunk.

126  *(0-3) Németország - Kazahsztán, Tipp: hazai,  Odds: 1.74

A német váltogatott haza pályán félelmetes. Olyan csapatoknak rúgtak 3-at mostanában, mint Hollandia vagy Brazília. A pénteki mérkőzés is sikerült 3 gól szerezni az odavágón és biztosak lehetünk benne, hogy  hazai pályán sem fogják visszafogni magukat a fiúk. A német gépezet szépen, módszeresen fogja szilánkosra darálni a Kazahkok védelmét és azt várjuk, hogy legalább a 4-0-ig nem áll le, sok örömet okozva ezzel a meccsre szép számban kilátogató nézőseregnek.

pipa.png(123) Hollandia - Románia: A mérkőzésen 2,5-nél több (V) gól lesz Odds: 1.73

A holland csapat gépezete időnként nyikorog. Itt-ott néha nem megy, de azért ha nagyon kell, mindig eléri azt, amit akar. Ősszel a bukaresti mérkőzésen 5 gól esett, amiből 4-et a hollandok rúgtak. A Román csapat nem egységes és védelme könnyen zavarba hozható. Szerintünk ez legalább 3 gólt jelent a hazaiaknak, akiknél nagyon gólerős játékosok lesznek ma is a pályán. Elég csak a Premier liga jelenlegi góllövőlista vezetőjére Van Persie-re gondolni. Ha Mutuék egyszer be is találnak, akkor pedig nem kell 90 percet várnunk, hogy a tippek kipipálhassuk a szelvényünkön.

Ria-Ria-Hungária!! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr445172246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása