Mire képes Ibra nélkül a PSG? - NapiMix
Ha tetszik az oldal akkor támogass minket egy lájkkal

178444.jpgpipa.png(218) (0-1) Paris SG - Valencia Tipp: Vendég, Odds: 1.83

Bár otthon kikapott a Valencia, még közel sem lefutott a továbbjutás sorsa. A vendég csapatot olyan játékosok alkotják, akik képesek és készek idegenben is kiharcolni a továbbjutást. A Hazainak legnagyobb sztárjának, Ibrahimovicsnak Valenciában is elgurult a gyógyszere, amiből kiállítás lett, ezért ma este a visszavágón nem játszhat. Ha megnézzük a PSG idei teljesítményét a francia bajnokságban, akkor szembetűnő lehet, hogy a csapat góljainak majdnem felét Ibra vágta (22 gól!) és a második legjobb góllövő csak 5 gólig jutott. Úgy tűnik a svéd nélkül a csapat félkarú óriás. Hendikep-el fogadunk, így a döntetlen és a vendég siker is jó lehet nekünk.

pipa.png(213) Juventus - Celtic Tipp : 2.5 gólnál kevesebb gól lesz(H), Odds : 1.88

Az első meccsen nagyjából eldőlt a továbbjutás. A Juventus rendszerint erős és szervezett játékot mutat otthonában. Aki tudja, hogy milyen azt olasz foci, az azt is tudja, hogy hajlamosak ráülni az eredményre, és a védekezésre összpontosítani, aminek még egy unalmas 0-0 is lehet az eredménye. Erre nem fogadunk, de arra igen hogy kevés gól születik.

(179) Buducnost - Lokomotiv Kuban Tipp: Hazai, Odds: 2,12
Euro Cup Play Offs 1 mérkőzés

Az oddsok alapján esélyesebb a vendég csapat de az egymás elleni mérlegük és a hazai pálya előnye a hazaiak mellett szól. Korábban két alkalommal találkoztak a csapatok és otthon és idegenben is sikerült a Buducnostnak győznie.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimix.blog.hu/api/trackback/id/tr125119162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása